Kijk, ik zwem

article_pack_swim_bag

Zwemtas inpakken

Zwemtas inpakken

Het inpakken van je zwemtas is belangrijk om zorgeloos te kunnen zwemmen. Hieronder een lijst met de belangrijkste spullen die je niet moet vergeten.

Pack Nappies

(Zwem)luiers

Het is goed om een paar zwemluiers, zoals Huggies® Little Swimmers®, mee te nemen. Samen met een aantal normale luiers voor na het zwemmen.

Pack Swimwear

Zwemkleding

Hoewel openbare zwembaden het meestal verplichten om een zwemluier te dragen, is het aan jou om te kiezen of je wel of geen zwemkleding bij je kleintje aantrekt.

Baby wetsuits zijn een goed idee als je bang bent dat je baby het koud kan krijgen in het water. Deze zijn gemaakt van neoprene of polyester en zorgen voor een laagje over de huid die de warmte goed kan vasthouden, waardoor je baby het niet snel koud zal hebben!

Pack Accessories

Zwemaccessoires

Misschien wil je ook wat accessoires meenemen voor tijdens het zwemmen, bijvoorbeeld opblaasbare zwembandjes, vestjes of stoeltjes: er is genoeg keus!

Pack Wipes

Vochtige doekjes en crème

Een pakje vochtige doekjes zijn heel belangrijk als je je baby moet verschonen. Vergeet ook je crème niet!

Pack Outfit

Kleding na het zwemmen

Neem warme kleding mee om je baby warm te houden na het zwemmen. Neem voor de zekerheid altijd wat extra kleding mee. Een mutsje is altijd een goed idee, omdat baby's de meeste warmte via hun hoofd verliezen.

Pack Towels

Handdoeken

Als je ruimte over hebt, neem dan een aantal handoeken mee om je baby mee in te wikkelen wanneer je uit het water gaat. Vooral handdoeken met een mutsje zijn ideaal om je kleintje warm te houden.

Pack Toy

Favoriete zwemspeeltjes

Speeltjes kunnen je kleintje helpen ontspannen en zorgen voor plezier in het water. Vergeet daarom niet om één of twee mee te nemen.

Pack Snack

Eten en drinken

Na al dat zwemmen heeft je baby vast en zeker honger. Zorg ervoor dat je iets te drinken en eten meeneemt, zoals een banaan of wat yoghurt. Als hij/zij nog geen vaste voeding neemt, vind dan een rustig plekje om je kleintje borstvoeding of de fles te geven als jullie weer warm aangekleed zijn.

Pack Swimsuit

Je eigen zwemkleding

Terwijl je druk bezig bent om alle spullen voor je baby bij elkaar te rapen, vergeet je eigen zwemkleding niet! Doe thuis alvast je zwempak aan onder je kleding, zodat je extra snel van start kunt.