Kijk, ik zwem!

Article Baby Injections

De feiten

We weten allemaal dat zwemmen een uitstekende oefening is, maar misschien bent jij toch wat bang voor die eerste keer in het water met jouw kleine spruit … Maakt jij zich vooral geen zorgen! Enkele handige tips en wat moed, meer hebt jij niet nodig voor heerlijke momenten met jouw baby!

Wat doet water voor jouw baby?

Wateractiviteiten bevorderen de psychomotorische ontwikkeling van baby's.

Na wat gewenning voelt jouw baby zich in zijn natuurlijke omgeving. Water creëert dan een gevoel van welzijn en vrijheid. Hij doet met plezier mee en ontspant zich. Zwemmen heeft bij heel wat baby's een positieve invloed op hun slaap en eetlust … En het is natuurlijk een uitstekende gelegenheid om hen te leren omgaan met anderen en baby's in het bijzonder. Zo wordt een zwempartijtje al gauw een heerlijk moment met z'n tweetjes!

Bovendien zorgt jullie zwembadbezoek ervoor dat jij die aanbevolen 30 minuten sport per dag haalt, voor een sterker hart, sterkere spieren en longen!

Niets houdt jij nog tegen om samen met jouw baby het water in te gaan … En vergeet vooral de wegwerpzwembroekjes van Huggies® Little Swimmers® niet!